Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shimmer a Shune

3. 12. 2015

Svou kouzlo máme,co chce ti viplníri.

Shimmer a Shine ororo dívky jsou fajn,ororo.

Bum barabej,3 přáni  si spěn,jen pro tebe jsou tu.

Shimmer a Shine,Shimmer a Shine.

Když na ně volám tak neváhají z paláce džinů.

Hned zani letí Shimmer a Shine orororo.

Shimmer a Shine dívky jsou fajn,Shimmer a Shine.

Shimmer a Shine.

 

Shimmer and Shine | Official Theme Song | Nick Jr. - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=tA1z7GJFH7I
14. 8. 2015 - Nahráno uživatelem Nickelodeon
Straight from the magical world of Zahramay Falls, Shimmer andShine, your genies divine, are coming to ...
 

                                                  

Shimmer a Shine,džinové se zezaramej,udělejte

kouzlo zvláštní a splnte my 3 přáni.

Jsem Shimmer a já Shine,tví kouzelní džinové,

bum saramej.

Oblohou poplouváme,džinů se ví kouzelnou.

Letíme ti plnit přáni,všechno jít musí stranou.

Zustáneme eeej,zustaneme eeej,zustaneme eeej.

Nás čekej,nás čekeréj.

Zustaneme eeej,nás čekej,nás čekej.

                                               

Když chibička stanese,ne neba nedeste se.

Poprvé co nevišlo ouje,druhý pokus zlepší.

Oooou oou je,všechno se povede,oooou oou je.

Nás tím to znovu rozjede oooou oou je.

Hurá,hurá,oooou oou je,zas to znovu rozjedem.

                                                        

Naše chybi dobadli skvěle,když jsme spolili síly.

Uš se těšíme na zítřek já a moje kamarátky víly.

Kouzelná síla,Shimer a Shine,bum saramej,příště ahoj.

Je čas se vrátit domů,přáni splněna jsou a těch par

chyb náladu nezkazí,my zařili bezva dobrodružtví.

A těšíme se na to zítřejší,zustáváme eeej.

Zustaneme eeej,zustaneme eeej.

To byl den zábavy déreren.

2.dil Ó je to smála,jak se to mohlo stát,chtěli jsme si děti hrát.Ó vrat se zpátky,snad to dobře dopadne.Nic zlého nestane,kam se nám zatoulal,hledat budem dál.Kam se nam zatoulal.Někde na pouťi se schoval,kam se nam zatoulal.hledat budem dál,kam se nám zatoulal,někdě na pouti se schoval.Óró róroró óó,rorororo,rova,zatoulal.Ležet budem dál,nam zavolal.Někde na puťi se schoval,kam se nam zatoulal,někde na pouťi se schoval.

3.dil Sladkosti par,dobrutky co ráda mášDobře je pomíchej.Poleva je hotova,ňami,ňamiňami,ňami,ňami,ňami,ňami,ňami,ňami,ňami,ňami,ňami.Prodavat už můžeš,může ve třech,jde všecho líp.Lije tak pomůžem,můžem její touhy vyplnit sladké,ňami,ňami,ňami,kapkejk sladké,ňami,ňami,ňami,ňami,ňmi,sladké ňami,ňami,ňami,to nejsladší.

Do punčosce jako i děj,s námi tanči.Jsi něj,tělo rytmu pohouej,s námi hraj si koukej.Jsme tu tk je hodn,da pac,už mluví,obrouskucti usta.Nic tě nezlomi,hej.Do prunnscosce jako my děj,s námi tanči.Jsi něj tělo,rytmu pohoupej,s námi hraj.Si tak,jen tak se sebou nic to nen,pojď si s námi hrát.

7.dil Vlajku piratskou máme,plachty přečnastou,čas je kotvu přitahnout.Cíle před,ho jo  ho hou,pasku přesoko dát.Kapitán rozkaz dá,tak rači okna zavřít,poklad hledat,v něm je v čas,virazit,tak hou,vlajku piratskou,máme plachty přecastou,čas,je kotvu vitahnou cíli před,jo ho hou,jo ho houjo ho hou,jo ho hou za pokladem.

9.dil Je to príma na baletky si hrát,tanči,tak tak.Je to príma,labutemi se stát,skakej tak tak.Jak sláva mé je pospičkach,tančit skakat otočkach.Tak to bývá,pisníčkách labutí je to príma na baletky si hrát,tanči tak tak,tak,tak,tak,tak,kukerátko na závěr si dá.

10.dil Trik bezvadní ne jeden zná,nikdo nevěří,co v rukavu mám.Kouzelnou hůlkou mávnout,stači jen a je tentam.Když budu chtit tak pršet začne,doleti slon,nad zemí.Tet je tam a tet ne,tohle nás baví,hej.Kouzlit je príma,pojťe se podivat,přímo předvámi.Rozjedem tu show,abraka dabra,tet je tam,před vámi rozjedem tu show.

11.dil Tet ne ,přímo letí koberec z oblohou,la,la,la,la,la,la,jako saně se Santou,la,la,la,la,la,la,la.Do komína tiše hupsne,la,la,la,la,la.Na pekli jsme cukroví,špitky stromeček ozdobí,rozděj dárky,dokud spí.La,la,la,la,la,la,dnes vánoční se,plní přán,la,la,la,la,la,la.Toumže všem,očka září,la,la,la,la,la,la,dnes vanoční se plní přání,la,la,la,la,la,la.

12.dil Jsme na zemi,postavíme zpět do kosmu ji pošleme pazkou z díli přilepime.Je to a leť,oro ro,ro,když už dá nemůžeš,my ti pomůžem,oro ro oro.Když udělaš neměj strach my ti pomůžem,jednou ti mě a pak já,dam ti službu přátělskou.

13.dilVšem dýnim rosviím strašidelnou,prej kosti pošvišti noci Helloweenskou.Čari,mari,to monstrum uvidí,musíme zaním,kde jen může být.Vůůrůůrůrů,pojťme kamarádi koedu si dát,je noc Hellooweenka je noc Hellooweenka,my musíme napravit,co ztropil Frankestain.Je noc Hellooweenka,je noc Hellooweenska,baf.

14.dil Budeme tančit disko hrát,co si víc přát.Naše těla se za plní,taneční kreatčí,je parket plní.But boki plní,se rytmu,kuky,dál tačit dál,nejlepší můžeš být,ouje.Naše těla se za plní,uru,uru střit,kráči parket je plní.

15.dil Raz,dva,tři,kokosm mi to natři,hlavně,nemini cíl.Výhra náš čeka,když vyhrajem,cink,cink,papirových tiketu zmente zís,žeton máme,do hry dáme.Všechno kouzlo co je v nás,bude skvěli zas,přání jedno máme prátelé,sebou vzít a skvělé se pobavit,pojťe zbirat,na první místo mít.

16.dil Dáme si bouling,vyber si míč,taj taf.Skoušej ó ho,když se netrfíš,nevadi další kolo si děj,koule koulí se drahou.Poskakuji jedna za druhou,kůželky,když se snažiš óho,najednou,óho,poražíš,dáme si bouling viber si míč.Taj taf skoušej.óho když se netrfíš,nevadi další kolo si děj.Někdy můžeš se stát,uklouzne,kdo by chtěl vyhrát,óho,když se netrfíš,nevadi znovu,budem hrát.